Over mij
2
page-template-default,page,page-id-2,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Even voorstellen:

    

Mijn naam is Diana Koning geboren te Zwolle, en nu 16 jaar woonachtig in de provincie Groningen. Sinds Juni 2019 ben ik bij de KvK ingeschreven onder de naam Diasign Interiordesign.

    

In het verleden ben ik werkzaam geweest in de Grafische sector onder andere DTP, heb een eigen bedrijf gehad, eerst in de Antiek en Curiosa branche en interieuradvies, later in de hobby branche online en fysieke winkels.

    

Op dit moment geef ik af en toe nog steeds workshops op dat gebied te denken aan onder andere sieraden maken en home deco.

    

Met Diasign wil ik ook weer workshops gaan geven, maar meer op het gebied van interieur, te denken aan moodboards maken, kleine meubels een nieuw leven inblazen met behulp van diverse verf en decoratie technieken.

    

Ik heb mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaald, en ben helemaal in mijn element wanneer ik de kans krijg ruimtes opnieuw in te mogen richten, te restylen of te verbouwen helemaal naar wens en tevredenheid van de klant.    

Het proces wat daar aan vooraf gaat, de gesprekken met de klant, luisteren naar de klant en de wensen van de klant in kaart brengen en daarna dan mijn ideeën visueel maken met behulp van 2D en 3D presentaties daar kan ik helemaal blij van worden. 3D ben ik helemaal enthousiast over en wil mij daar ook zeker meer en meer in specialiseren. Op deze manier zijn ontwerpen nog veel beter en mooier en duidelijker over te brengen. En daarna dan het ontwerp mogen uitvoeren daar word ik blij van. Voor mij is het erg belangrijk een persoonlijk advies te kunnen geven helemaal afgestemd op de smaak en wensen van de klant. Van een klassiek interieur tot een modern interieur.
    

Mijn werk staat onder het kopje portfolio.

    

Voor de diensten en prijzen wil ik doorverwijzen naar Diensten.

    

En misschien kan ik u eens van dienst zijn, lijkt mij leuk.

    

Met vriendelijke groet,

    

Diana Koning